Boerhaave Nascholing is er voor medisch- en zorgprofessionals die altijd doorgaan met leren. Als onderdeel van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) bieden wij kwalitatieve en geaccrediteerde nascholing aan. De leerstof uit onze cursussen kunt u als huisarts of medisch specialist direct in de praktijk toepassen. 

Het aanbieden van nascholing aan zorgprofessionals als huisartsen, physician assistants, verpleegkundig specialisten, basisartsen, artsen in opleiding tot specialist (aios) en promovendi is één van de kerntaken van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Boerhaave Nascholing faciliteert deze kerntaak. De komende jaren wil het LUMC met Boerhaave Nascholing haar stevige marktpositie, zowel nationaal als internationaal versterken. Dit door het blijvend aanbieden van innovatieve, kwalitatieve en geaccrediteerde nascholingen zowel on-campus als online.

De medische- en zorgsector ontwikkelen zich in razend tempo. Door innovaties, interventies en andere ontwikkelingen krijgt u als professional vaak te maken met nieuwe werkmethodes. Daarom is het belangrijk dat u op de hoogte blijft van de meest recente ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Het cursusaanbod van Boerhaave Nascholing is zo ingericht dat u na slechts één cursusdag weer helemaal up-to-date bent. Vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen om een uitgebreider pakket van nascholingen te volgen.

                                                                     

Theoretische verdieping en praktijkgericht onderwijs

In onze cursussen benaderen we de stof altijd met een kritische en nieuwsgierige houding. Topsprekers zorgen dat de wetenschappelijke aspecten in de cursussen direct zijn te vertalen naar de praktijk. We bieden een breed palet aan onderwerpen, maar verliezen nooit onze focus. Bij Boerhaave Nascholing krijgt u altijd een complete cursus waar zowel plaats is voor theoretische verdieping als praktijkgericht onderwijs. De kennis die u opdoet is onmisbaar voor elke huisarts of medisch specialist. Deelnemers zijn in de meeste gevallen zeer tevreden en geven onze cursussen positieve beoordelingen.

Boerhaave Nascholing heeft een Beperkte Instellingsaccreditatie (BIA) van ABC1 (huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde) en NAPA (physician assistants).

 

 

 Boerhaave Nascholing is, als onderdeel van het Directoraat Onderwijs en Opleidingen, door EIK Certificering gecertificeerd voor de norm ISO 9001:2015.