Waarom kiezen voor Boerhaave Nascholing voor uw accreditatiepunten? Wij bieden onderwijs van hoge kwaliteit, altijd volgens de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Daarnaast ontmoet u tijdens de nascholing collega-artsen met dezelfde behoefte aan nascholing. 

In de rechterkantlijn ziet u een overzicht van de beroepsgroepen waarvoor Boerhaave Nascholing cursussen verzorgt. Door op een beroepsgroep te klikken krijgt u verdere informatie.

In een aantal cursussen van Boerhaave Nascholing staat de casus centraal. De kennis die de behandelende medici hebben opgebouwd rondom die casus wordt gedeeld tijdens de cursus. U krijgt de gelegenheid om mee te denken over adequate oplossingsstrategieën en vaak delen de medici bij wijze van praktijktoets hun ervaringen met de deelnemers aan de nascholing.

De cursus die u volgt bij Boerhaave Nascholing is van goede kwaliteit. Degenen die u zijn voorgegaan waardeerden de cursussen als geheel gemiddeld met een 4,0 of hoger op een 5-puntsschaal en de docenten zijn ook onverminderd hoog gewaardeerd. Zij leggen het verband tussen de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen en uw praktijk als medicus. Dat leverde hen vaak een score op van een 4,5 of hoger op een 5-puntsschaal. Boerhaave Nascholing is trots op de docenten en sprekers bij de cursussen.

Het kan ook zijn dat u werkt als medisch ondersteuner, physician assistent of verpleegkundig specialist. Ook dan kunt u gebruik maken van het cursusaanbod van Boerhaave Nascholing. Een groot deel van de cursussen die ontwikkeld zijn voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde zijn ook geschikt voor u. Wij zorgen dat u daarbij ook de juiste accreditatiepunten ontvangt.

Voor AIOS en PhD’s, opleiders en onderzoekers heeft Boerhaave Nascholing ook opleidingsaanbod. In de kolom hiernaast vindt u de cursus die bij uw beroepsgroep past. Alle cursussen van Boerhaave Nascholing voldoen aan de kwaliteitseisen van de Boerhaave Commissie. Het motto van Boerhaave Nascholing is vandaag geleerd is morgen toegepast in de praktijk.