Account wijzigen of inzien

Ik ben mijn wachtwoord kwijt / Ik heb een nieuw wachtwoord nodig? Geen probleem. U gaat naar ‘inloggen’ en klikt op de link ‘wachtwoord vergeten’. U vult vervolgens uw e-mailadres in. Wanneer uw e-mailadres bekend is, ontvangt u een link waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Ontvangt u geen e-mail? Check eventueel ook uw spam folder. Heeft u meerdere e-mailadressen? Dan kan het zijn dat u met uw andere e-mailadres bij ons bekend bent.

Mijn e-mailadres is gewijzigd, hoe kan ik dit wijzigen? Als u bent ingelogd kunt u uw e-mailadres wijzigen via ‘Mijn Boerhaave Nascholing, bij ‘Mijn gegevens’.

Mijn account is geblokkeerd. Wat kan ik doen? Als uw account is geblokkeerd dan kunt u een e-mail sturen aan boerhaavenascholing@lumc.nl, onder vermelding van ‘Mijn account is geblokkeerd’. In deze e-mail vermeldt u uw voorletters en achternaam. Als wij uw bericht hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat u weer bij uw account kunt.

Adreswijziging

Hoe kan ik mijn adreswijziging doorgeven? Log in op de website van Boerhaave Nascholing. In het menu ‘Mijn Boerhaave Nascholing’ wijzigt u het adres bij ‘Mijn gegevens’.

Ik heb op mijn adres post ontvangen die niet voor mij bestemd is. Hoe kan ik dit doorgeven? Wij vragen u vriendelijk een e-mail te sturen naar boerhaavenascholing@lumc.nl. Wij zullen de adresgegevens wijzigen in onze database.