Wilt u deelnemen aan één van onze specials? Klik dan hier voor een overzicht. 

Onze specials bestaan uit: summerschools, massive open online courses (MOOCs) en de TECHtalks. In onze summerschools bieden we huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde iets uitgebreider de gelegenheid om vaardigheden te oefenen. De MOOCs spelen zich online af. Via Boerhaave Nascholing kunt u zich inschrijven en dan ook accreditatiepunten verwerven met het afronden van een MOOC. De TECHtalks zijn gratis bijeenkomsten die Boerhaave Nascholing ondersteunt op het Leiden Bio Science Park waarbij de nieuwste ontwikkelingen in de biomedische wetenschappen centraal staan.

Bent u huisarts of specialist ouderengeneeskunde en heeft u behoefte om uw vaardigheden eens rustig onder de loep te nemen en deskundig te worden begeleid door medisch specialisten? Dan is een summerschool voor u de meest geschikte special. Eerdere deelnemers waardeerden juist dit element van de summerschool als zeer positief. Bij Boerhaave Nascholing organiseren we dat voor u.

Het Leids Universitair Medisch Centrum heeft een aantal massive open online courses (MOOCs) ontwikkeld die u geheel online kunt volgen. Dat kunt u doen op het platform Coursera. Als u echter accreditatiepunten wil halen met deze MOOC, schrijft u zich dan in bij Boerhaave Nascholing.

Bent u geïnteresseerd in de ontwikkelingen in de (bio)medische wetenschap. U kunt er natuurlijk van alles over lezen, maar soms is het net iets uitdagender om live een sessie bij te wonen waarin onderzoekers verslag doen van de stand van zaken op hun vakgebied. Daarom biedt Boerhaave Nascholing TECHtalks aan. Die geven u de mogelijkheid om kort, bondig en gratis bij te blijven in uw vakgebied.