Wilt u een opleiding of cursus bij Boerhaave Nascholing volgen? Klik dan hier voor ons volledig cursusaanbod van Boerhaave Nascholing.

Wilt u een nascholingsprogramma volgen waarbij u naast accreditatiepunten ook een diploma of certificaat ontvangt, klik dan op nascholingsprogramma en kijk of het door u gewenste programma daar terug te vinden is. Zo niet, stuur dan een bericht naar Boerhaavenascholing@lumc.nl

Bent u toe aan een omscholing waarbij u van beroep verandert, kijk dan in ons opleidingsprogramma aanbod. U vindt daar masters die u verder helpen.

Wilt u meer weten over de cursustypen die Boerhaave Nascholing aanbiedt? Lees dan verder. Boerhaave Nascholing heeft een veelzijdig cursusaanbod voor een breed (bio)medisch publiek. Er zijn cursussen voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, medisch specialisten, physician assistants, verpleegkundig specialisten, medisch ondersteunende beroepen en een uitgebreid pakket van cursussen voor het stralingsonderwijs.

Daarbij varieert het aanbod van cursussen van één dag tot cursusprogramma’s met een duur van anderhalf jaar. Verreweg de meeste cursussen zijn geaccrediteerd en de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen worden besproken in de nascholingen. De cursussen worden allemaal ontwikkeld door een cursuscommissie en de kwaliteit van cursusprogramma’s wordt geborgd door de Boerhaave Commissie, de Stuurgroep Eerstelijns Geneeskunde en de Stuurgroep Straling.

Naast cursussen van één dag biedt Boerhaave Nascholing tweedaagses aan, programma’s van een aantal dagen, een aantal weken, een aantal maanden en van meer dan één jaar. De programma’s zijn altijd tot stand gekomen met medisch specialisten, onderzoekers, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en andere doelgroepen. Boerhaave Nascholing werkt voor en door de praktijk.