Vacature voor organisator nascholing

Ben jij een planmatige alleskunner? Draai jij je hand niet om voor het organiseren van meerdere (online) nascholingen, congressen of symposia tegelijkertijd? Ben jij als organisator nascholing, beter bekend als eventmanager/projectmanager, in staat om een project van A tot Z tot in de puntjes te verzorgen, maar weet jij ook te improviseren bij onverwachtse veranderingen? Ben jij pas tevreden als de betrokkenen dat ook zijn? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een zeer ervaren coördinator met hbo-werk- en denkniveau. Je bent communicatief sterk in woord en schrift en neemt van nature het initiatief. Je bent in staat om vanuit samenwerking een team inhoudelijk aan te sturen op coachende doch zakelijke wijze. Je bent iemand die met de klant meedenkt en zeer sterk is in het plannen en organiseren. Je hebt kennis van het denken en handelen van academische professionals (of je bent in staat je deze kennis snel eigen te maken) en weet hen te overtuigen. Eerdere ervaring in de rol van coördinator bij gerenommeerde onderwijsinstellingen of in de medisch academische wereld is een pre.

Je werkplek

Je bent werkzaam bij de afdeling Boerhaave Nascholing, onderdeel van het directoraat Onderwijs en Opleidingen en rapporteert aan het hoofd Boerhaave Nascholing. Op onze afdeling zijn een coördinator nascholing en meerdere organisatoren nascholing werkzaam, ondersteund door administratieve medewerkers. Gezamenlijk faciliteert onze afdeling het organiseren van kwalitatieve en geaccrediteerde nascholing voor en door zorgprofessionals. De afdeling is gevestigd in het tegenover het LUMC gelegen monumentale Poortgebouw.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Reageren of vragen?

Opdat jouw gegevens correct verwerkt worden, willen wij je vragen om je cv en motivatiebrief te versturen middels onderstaande button:
Solliciteren


Heb je vragen over de vacature? Richt je dan aan Kim Habets, afdelingshoofd Boerhaave Nascholing; k.l.l.habets@lumc.nl. 

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.
Het geven van een presentatie behoort tot de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.