Facturen en betalingen

Kan ik een factuur ontvangen? Als u op onze website bent ingelogd, kunt u uw factuur (PDF) downloaden in uw ‘Mijn Boerhaave Nascholing’. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar boerhaavenascholing@lumc.nl.

Waar vind ik de betaalgegevens zodat ik de betaling in orde kan maken? De betaalgegevens kunt u terugvinden op de factuur. De factuur vindt u in uw ‘Mijn Boerhaave Nascholing’.

Mijn factuur staat nog open, maar ik heb al betaald Als u merkt dat uw factuur nog op niet betaald staat, stuurt u een e-mail met een kopie van de afschrijving naar boerhaavenascholing@lumc.nl. Wij zullen vervolgens achterhalen wat de status is en ervoor zorgen dat uw betaling in ons systeem verwerkt wordt.

Tarieven

Ik krijg korting. Waar geef ik dit aan? Wanneer u de inschrijving start en het inschrijfproces vervolgt, dan kunt u in de 2e stap in de winkelwagen de korting toevoegen (indien van toepassing). Staat de kortingsoptie er niet bij, stuur dan een bericht naar boerhaavenascholing@lumc.nl. Graag de cursusnaam en de betreffende korting vermelden.

Ik heb mij ingeschreven voor een OOR-cursus en ik ben een medewerker van een Leids OOR-ziekenhuis. Hoe krijg ik de korting die hiervoor staat? Wanneer u zich inschrijft voor een OOR-cursus kunt u in de meeste gevallen als medewerker van een Leids OOR-ziekenhuis korting krijgen. In dit geval staat de korting bij de cursus vermeld. U kunt de korting zelf kiezen in de 2e stap van de inschrijving. Indien u per abuis het standaardtarief betaald heeft, dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar boerhaavenascholing@lumc.nl. Wij storten dan het teveel betaalde bedrag aan u terug.