U bent werkzaam als onderzoeker. Eén van de kerntaken van uw beroep is het blijven verbeteren van de wetenschap en de geneeskunde. Door middel van wetenschappelijk onderzoek blijft de geneeskunde continu veranderen en evolueren. Het is daarom van belang om als wetenschapper bij te blijven en altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Hier kan Boerhaave Nascholing u bij helpen.

Waarom kiezen voor Boerhaave Nascholing Leiden? Wij bieden onderwijs van hoge kwaliteit, zijn verbonden met het LUMC en Universiteit Leiden, geven onderwijs altijd volgens de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Daarnaast ontmoet u tijdens de nascholing collega-artsen met dezelfde behoefte aan nascholing. 

Elk jaar organiseert Boerhaave Nascholing cursussen voor onderzoekers, wetenschappers en laboranten. In het beroep als onderzoeker zijn technische ontwikkelingen en wetenschappelijke doorbraken van groot belang. Boerhaave Nascholing hecht ook waarde aan deze onderwerpen en laat ze te allen tijde terugkomen in de cursussen. Op alle profileringsgebieden van het LUMC komt het belang van de onderzoeker naar voren. Door de nauwe samenwerking met verschillende afdelingen van het LUMC is Boerhaave Nascholing in staat de meest recente onderzoeken en doorbraken te betrekken op de praktijk. ‘Vandaag geleerd bij Boerhaave Nascholing is morgen toegepast in de praktijk.’

Medisch wetenschappelijk onderzoekers zijn van harte welkom bij onze nascholingsprogramma’s voor medisch specialisten. Daarnaast organiseren we diverse vakinhoudelijke activiteiten voor medisch wetenschappelijk onderzoekers en wet- en regelgeving voor senior-onderzoekers.

Een terugkerende bijscholing van Boerhaave Nascholing is de certificering en hercertificering van BROK. Van alle klinische onderzoekers wordt verwacht dat zij een geldig BROK-certificaat hebben. Als u geen examen heeft gedaan in het verleden of uw certificaat vier jaar geleden heeft gehaald, verwelkomt Boerhaave u graag voor de cursus Quality Assurance and Quality Control in Clinical Research.

Wilt u iets vragen of heeft u een suggestie? Neem dan contact met ons op. Wij lezen het graag.